U ČESKÉHO MOŘE

14.07.2015 08:09

Přátelé, kolegové, partneři, fandové, dobrý den přejeme a oznamujeme, že jsme spustili web U Českého moře a chceme Vás na něj pozvat. www.uceskehomore.cz. Řeky, rybníky, přehrady, jezera a všechno kolem nich. České moře - moře informací od vody. Voda je na 2% ČR, tak proč bychom neudělali každý svou vlastní vlnu, ať se na ní může svézt co nejvíc fajn lidí.Pro rychlé info: https://www.youtube.com/watch?v=VfU10ohg1qo
Budeme rádi, když se připojíte a pokud budete chtít, zveřejníme informace o Vaší nabídce, o činnosti, o možnostech zábavy v místě, o ubytování, o půjčovnách a o všemožném u vody. Podklady zašlete co nejdříve - text, který chcete publikovat pošlete přibližně v tom rozsahu, jaký je u ostatních příspěvků na webu a fotografie nejlépe v počtu 5 ks a čím nápaditější, zajímavější, tím lépe. V případě dotazů mě kontaktujte.
Budeme se těšit na setkání s Vámi - na síti nebo u vody.

Leoš Kopecký
U Českého moře - kdo a proč: Malá firma PONTONY s.r.o., která buduje a staví přístavy a mola pro rekreační i jiná plavidla na Českém moři a Leoš Kopecký - autor, novinář, producent. Protože nás to napadlo, začalo bavit a všem se to líbí.
Kontakty: PONTONY s.r.o.: info@pontony.cz , tel.: 734 847 230, www.pontony.cz, Teplická 21/16, Děčín IV - Podmokly, 405 02 Leoš Kopecký:
kopecky@artis3000.cz, tel.: 606613938, www.uceskehomore.cz