NOVÁ FOTOSOUTĚŽ V JEDOVNICKÉ KNIHOVNĚ

03.05.2016 08:55

VYFOŤTE DĚTI POD ČI VE VODĚ

 

Milují vaše děti vodu? Dlouho je přemlouváte, než je vůbec dostanete z bazénu, rybníka či moře ven? Pak je tato soutěž určena právě pro vás :-)

 

Podmínky fotosoutěže:

Podmínkou pro zařazení do soutěže je zaslání jedné soutěžní autorské fotografie prostřednictvím vaší e-mailové adresy na e-mail knihovna@jedovnice.cz, zaslání kontaktních údajů (jméno zákonného zástupce, adresa, jméno a věk dítěte) a název fotografie.

Není podmínkou, že soutěžící musí být z Jedovnic!

  • Soutěž začíná 1. 6. 2016 a končí 31. 8. 2016 včetně.
  • Výběr tří vítězných fotografií provede odborná porota složená z fotografů: Miloš Nejezechleb a Kamil Štrait.
  • Vyhlášení výsledků: 12. září 2016 prostřednictvím jedovnického infokanálu a uveřejněním na našem webu a kulturních stránkách Jedovnic. Samotní výherci budou kontaktování přes e-mail a odměna jim bude předána osobně v místní knihovně.
  • Fotosoutěže se nesmí zúčastnit organizátoři (knihovnice), odborná porota a jejich rodinní příslušníci.

 

Zasláním fotografie poskytuje účastník fotosoutěže organizátorovi právo využívat fotografii všemi zákonem dovolenými způsoby užití, nejen v rámci fotosoutěže a její propagace, ale i pro účely propagace či propagace jím poskytovaných služeb. Tato licence se poskytuje jako bezúplatná, časově a územně neomezená, k neomezeným způsobům užití za strany organizátora. Organizátor není povinen toto oprávnění využít. Organizátor nepřebírá přijetím soutěžních fotografií jakoukoli odpovědnost za obsah fotografií, porušení práv třetích osob jejich zobrazením na fotografii či užitím fotografie za strany organizátora v dobré víře v souladu s těmito podmínkami.