Poděkování

09.12.2019 10:07

Ve dnech 20. 11. 2019 až 6. 12. 2019 probíhala v jedovnické knihovně sbírka pro blanenský psí útulek, poté byly všechny nashromážděné věci odvezeny do Blanska na sběrné místo, odkud popotují přímo do útulku. Chtěla bych touto cestou poděkovat všem, kteří se do sbírky v knihovně zapojili a pomohli tak zpříjemnit pobyt opuštěným pejskům.

Jmenovitě jsou to: Paní Medková, Květa Šebelová, Anna Šplíchalová, Terezka Křetínská, paní Musilová (Rudice), paní Studená a paní Kupková, Katka Kocmanová, Jitka Koutná, Dagmar Drozdová, paní Kučerová, Radka Hromková Ušelová, slečna Juříková, Martina Holubová, Iva Pernicová a Renata Němcová s rodinou.

 

A zde poděkování přímo od pořadatelů akce: „Ženský, jste vážně boží! Vy z jedovnické knihovny nás dojímáte opakovaně. Stejně jako minule, i letos jste si jen tak udělaly svoji sbírku pro tu naši a v sobotu přisypaly na naší hromádku. Vůbec netušíte, jak jste nás tím "nakoply"! Ještě v pátek jsme smutně hleděli na jediný pytlík granulí a tři konzervy, výsledek týdne sbírky, a přemýšleli, co těm pejskům "řekneme".. Po Vašem sobotním příjezdu do nemocnice máme neskutečný úsměv od ucha k uchu, advent je zase víc adventní a my víme, že sbírka má smysl a že ji za rok uděláme zas! I když to už asi do pátku "třináctého" nebude tuna krmiva jako předešlé roky, nemusíme se - díky Vám - rozhodně za výsledek stydět. Děkujeme!“

 

Moc děkuji za vaše dary a vaši přízeň

Michaela Doleželová, knihovnice